, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Comments

  1. harap ramai terima baik evolusi macam ni, memudahkan ramai orang :)
    Zuan Latest Update…Kenapa Hari Ini Lebih Bagus Untuk Membeli Barang Secara online?My Profile

  2. Pening kepala aku dengan banyak sangat aplikasi kpm sekarang.
    Arman Latest Update…Teknik SEO Ciri-Ciri Blogger BerjayaMy Profile

  3. terima kasih pahan sebab sediakan tutorial nie, saya sendiri pun tak tau kewujudan sistem nie … ;)
    Wan Arep Latest Update…Panas: Gambar ‘Nakal’ Zizie Pada SuaminyaMy Profile

  4. bagus kalau ada sistem seumpama ini..kerja lebih mudah
    kakiblog Latest Update…3 Cabaran Utama BlogwalkingMy Profile

  5. sistem baru ni..semoga akan berkesan
    blogger lelaki Latest Update…Lelaki Ini Hidup Tanpa DuitMy Profile

  6. masa meeting PIBG pun ada sebut pasal ni…rasa kesian pada cikgu..banyak kerja yg perlu mereka buat..utk permulaan ini.
    ema Latest Update…Ibu bapa lepas tanganMy Profile

  7. Semakin bgus pembaharuan bagi kemudahan cikgu-cikgu kan. Bagus juga tuh. At least boleh monitor hal-hal penting dgn cepat. Sebab kebanyakkan dah ada smart phone. Gunakan sebaik mungkin. :)
    mohdridzwan Latest Update…Rahsia Pengucapan Awam Yang BaikMy Profile

  8. bagus bila ada sistem macam ni..pasti lebih memudahkan :)
    puteri kasih Latest Update…Khasiat Bunga RayaMy Profile

  9. terbaik step2 ni, semoga yang memerlukan faham n mudah.

    Cantik2 ikon bro :)
    Khairul Zamri Latest Update…Iklan Sticky – Program PPC Paling SempoiMy Profile

  10. dah semakin sistemetik pula aku tgk sistem sekolah ni, terbaiklah
    Juan Latest Update…Cadangan Bajet 2014 Malaysia Sebagai Rakyat MarhaenMy Profile

  11. Rasanya SPS yang pertama tahun 2003 kot tapi waktu tu bukan nama SPS lah.
    adikensem Latest Update…Mari Cuba Buit Duit Dengan IklanSticky.ComMy Profile

  12. Berapa pula kos kali ni?

  13. mudah skrg ni semuanya di hujung jari, tapi utk permulaan memang akan ada hiccup sana sini
    ajumohit Latest Update…Nasi goreng mudah dan senangMy Profile

  14. katanya, dek kerana terlalu bnyk aplikasilah yg mnyebabkan KPM wujudkan SPS ni..so harap2 dgn SPS ni akan memudahkan segala urusan kita kelak..

    mak dah settle update sps nih. Hehehe..

  15. sistem yang pasti beri manfaat terhadap pengurusan sekolah
    zool Latest Update…Polis di China angkut kereta ZombiMy Profile

  16. masalah biasa ialah
    line lambat, server sesak
    TehR Latest Update…SPPBS Tak Siap LagiMy Profile

  17. ada sistem ni bagus. Cuma masalah dari segi line tu la…

    kalau yang dok hujung kampung..sakit jiwa gak la..
    ohcikgu Latest Update…Cikgu sokong Kelantan tak malam ni?My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge